3 Ağustos 2009 Pazartesi

Photoshop 'dan Wordpress 'e

Photoshop'dan Wordpress'e isimli bu yazıda tanıtmayı en azından ismini duyurmayı planladığımız bir yazılım var. Bu yazılım konu adından da anlaşılacağı üzere photoshop ile hazırlamış olduğunuz arayüz tasarımını kodlanmış bir wordpress temasına çeviriyor. Deneme aşamasında olan bu yazılımın adı Divine. İndirmek ve denemek için http://www.divine-project.com/download bağını kullanabilirsiniz. İsim ve eposta adresi girdikten sonra indirme bağıyla ilgili bir eposta alıyorsunuz.

divine-psd-to-wordpress-software

Kurulumdan sonra photoshop sürümünüz ps3 ise Help/Yardım menüsünün yanına Divine düğmesi ekleniyor. Eğer ps4 kullanıyorsanız File>Automate yolu altından Divine düğmesine ulaşabiliyorsunuz.

Ücretsiz sürümde 750x1000 asgari boyut ve 1000x2000 azami boyut sınırlandırması var. Bu sınırlandırmalar genel web tasarım standartlarında. Tabi ücretli veya ücretsiz henüz deneme aşamasında olan bir yazılımdan çok şey beklemek hayal kırıklığına neden olabilir. O yüzden kurun ve neler yapabildiğine bir bakın. Ama şimdilik yüzde yüz performans beklemeyin.

Kurulumu ve çalışma mantığıyla ilgili olarak sunulmuş dersler.

5 yorum:

photoshopth dedi ki...

kurdum ama hata veriyor programa geçerken..

photoshop resources dedi ki...

arkaplan yoksa programa geçişte sorun çıkmıyor.. arkaplansız sade tasarlayalım :p

Photoshop ‘dan Wordpress ‘e « Tasarhane’s Weblog dedi ki...

[...] temasına çeviriyor. Deneme aşamasında olan bu yazılımın adı Divine. İndirmek ve… http://tasarhane.com/photoshop-dan-wordpress-e/ Etiketler: adobe, automate, Photoshop, photoshop to wordpress, ps3, ps4, psd2wp, [...]

wpth dedi ki...

merak ettim.
deniyorum hemen

wpth dedi ki...

merak ettim.
deniyorum hemen