11 Şubat 2012 Cumartesi

Wordpress Yorum Sorunu | Yorumlar Başka Sayfalarda Çıkıyor

Selamlar,

Son kullandığım photoria teması ile baya bi oynamıştım

ve son zamanda yorumların sayfalarda görünmediğini farkettim. Bi süre bir şey yapmadan diğer değişikliklere devam ettim. Sonrasında yazılarda gezinirken baktımki başka yazıların yorumları başka yazıların altında görünüyor. Sayfayı yeniliyorum kayboluyor. Bazen yorumlar bazı sayfalarda görünüyor bazende hiç görünmüyordu. Türkçe ingilizce baya bi araştırdım ama wordpress forumlarında olsun web tasarım bloglarında olsun sorunuma çare bulamadım.

Wordpress Yorum Sorunu Yorumlar Başka Sayfalarda Çıkıyor

sorunumun [php]<?php comments_template(); ?>[/php] kodunu yanlış yazmak veya comments.php dosyasını kurcalarken yaptığım bir hata olduğunu sanıyordum. Önerildiği üzere [php]<?php comments_template(); ?>[/php] kodu yerleşimide loop kapanışından hemen öncesindeydi. [php]<?php endwhile; else: ?>[/php]

Sorunun çözümü ise şöyle olduki değişiklikler sırasında eklemiş olduğum yazar bilgisi kısmı ve rastgele konular kısmının üstüne [php]<?php comments_template(); ?>[/php] yerleştirdim yani hemen [php]<?php endwhile; else: ?>[/php]den önce değilde bu iki kısmın üstüne ve yorumlar doğru yerlerinde görünmeye başladılar.

Belki wordpress blogunda yorum problemi yaşayıp bu şekilde çözüme ulaşanlar olabilir.
Selamlar


Ayrıca; Sık Rastlanan 9 wordpress yorum problemi
Yazılarınız yoruma kapalı ise açmak için bu adımları takip edin.

5 yorum:

Serhan dedi ki...

üstad kusura bakma ama bu nasıl bir anlatımdır anlayamadım bir türlü. belki de sorun bende bilemiyorum ama :).. aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tam olarak ne yapmalıyım?

tasarhane designhouse dedi ki...

haklısın anlatım çok karışık olmuş :)
şöyleki yorumlar kısmının görünmesi için wordpress loop kapanışından hemen önce ilgili kodun yerleştirilmesi gerekiyor.yani şu şekilde olmalı;


ancak ben böyle yerleştirdiğimde sorunlar düzelmiyordu.ilgili yorum kısmı kodunu daha sonradan eklediğim yazar bölümü ve rastgele konular bölümü kodlarının üzerine aldığımda yorumlarım doğru olarak görüntülenmeye başladı.

tasarhane designhouse dedi ki...

eğer değişiklikler yapıp bir şeyler eklediysen
kodunu bunların üstüne almayı dene..
bende çalıştı ama her zaman işe yaramayabilir.

tasarhane designhouse dedi ki...

eğer değişiklikler yapıp bir şeyler eklediysen
kodunu bunların üstüne almayı dene..
bende çalıştı ama her zaman işe yaramayabilir.

Seo dedi ki...

Bir ara bu sorun bendede olmustu, tekrar olursa çözümüne buradan bakarım eline saglık hocam.