25 Şubat 2012 Cumartesi

Youtube Videolarını Mp3 veya Mp4 Formatında Bilgisayara İndirmek

Youtube Videolarını Mp3 veya Mp4 Formatında Bilgisayara İndirmek



Selamlar, Son dönemde kendimde sıkça kullandığım arkadaşlarında ihtiyaç duyup sordukları "youtube videolarını mp3 olarak nasıl indirebilirim" sorusu ile ilgili çözümleri göstermeye çalışacağım. Youtube mp3 indirme.

Youtube mp3 indirme


Öncelikle en hızlı yönetm online youtube çevirici, youtube dönüştürücü siteler. Bu siteler genel olarak aynı yapıdalar youtube sitesinde beğendiğiniz videonun adres barından linkini kopyalayıp buradaki çevirme alanına yapıştırıyorsunuz ve size bir indirme linki sunuyor. Bu sayede videoyu mp3 olarak bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

youtube mp3 indirme, video indirme, mp4 çevirici, ücretsiz video indir, youtube videolarını mp3 indirme, 3gp video indir, 3gp cevirme, müzik - tasarhane

Site isimleri aklınıza gelmez ise google'dan youtube mp3 indirme diye aratırsanız ilgili siteleri bulabilirsiniz. Ya da şağıdaki listeden de bunlara ulaşabilirsiniz.

Çoğunu kullanırken dikkat etmeniz gerekecek çünkü hertarafta download yazısı göreceksiniz. Artık reklam mı yoksa gerçekten tıklamanız gereken link mi sizin çözmeniz gerekiyor ;)


Youtube Dönüştürücü


Eğer youtube videolarını sıklıkla mp3 olarak indirme ihtiyacı duyuyorsanız tarayıcınıza eklenti yükleyerek bu işi hızlandırabilirsiniz.

  • Mozilla Firefox kullanıcıları için youtube mp3 indirme eklentileri. Youtube veya herhangi bir siteden video indirmek istediğinizde flash video indirme eklentileri işinize yarayabilir.

  • Google Chrome tarayıcısı kullanıyorsanız web mağazasından mp3 çevirici eklentiler bulabilirsiniz.

  • Firefox ve Chrome için ücretsiz youtube indirme eklentisi. Desteklenen formatlar mp3, mp4, flv. Yönlendirme yapmışlar temizlik firmasına :p çalışmıyor


Bilgisayaranıza indirip kullanabileceğiniz yazılımlar. Bunları indirip denemedim açıkcası bilgi olması açısından koyuyorum.

Adele - Someone Like You İndir

http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

7 yorum:

:D dedi ki...

peki bunlar yasal mı başımıza iş gelmesin :)

corelim dedi ki...

bişi olursa youtube'dan indirdim dersin..
onlara yasalda bize değil mi :p

derwe dedi ki...

mp4 olarak inme şansı varmı ?

tasarhane dedi ki...

evet bu siteden dosya tipi seçebiliyorsun mp4'de var.
http://www.ixconverter.net/

Karaoke dedi ki...

Video indirme şansımız var mı?

meliha dedi ki...

teşekkürler aradığımı buldum sonunda

gokhan dedi ki...

http://tasarhane.com/youtube-mp3-indirme-sitesi-mp4-donusturucu-1108.html


musicclips yazan sitede var