21 Kasım 2012 Çarşamba

Web Tasarım Yaparken Yararlanabileceğiniz Siteler

web tasarım kaynakları, örnekleri, webtasarımı seo, site kurmak, webdesigner, webtasarimdizayn, web sitesi tasarımı, web sitesi dersleri - tasarhane.com

Web Tasarım Yaparken Yararlanabileceğiniz Siteler



Günümüzde sitelerdeki web tasarımın önemini bilmeyen yok. Ziyaretçiyi çeken siteler her zaman tasarıma ve kodlamaya önem veren sitelerdir. Bir çok sitede Wordpress, Joomla gibi hazır scriptli portallar kullanırken bazı siteler kendilerine özgü portallar yazdırmakta ve bununla bağlı doğru orantılı olarakta ziyaretçi sayılarında artış olmaktadır. Siz sitenize ne kadar emek veriyorsanız, ziyaretçinizi de o kadar önemsiyorsunuzdur. Bu yüzden iyi bir tasarım ve programcı sitesine gereken özeni göstermelidir. Sitenizi hazırlarken kesinlikle kısa vadeli düşünmeyin. Bir çok webmasterin yaptığı hata kısa vadede büyük şeyler beklemektir. Eğer uzun vadeli düşünür ve gereken emeği verirseniz size mutlaka kazancı olacaktır. Web tasarım ile uğraşıyorsanız internette bir çok site aramanız doğaldır. Bu sitelerde gezerek bilgi birikiminizi arttırabilirsiniz. İşte size bilgi birikiminizi arttıracak ve özenle hazırlanmış web tasarım siteleri.

CSS dersleri, örnekleri bulabileceğiniz en faydalı kaynak
fatihhayrioglu.com

eburhan.com : Burhan adlı arkadaşımızın yapmış olduğu sitede, php, javascript, CSS gibi bir çok dil hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Özenle seçilmiş konular sizlere ciddi anlamda yardımcı olurken bilgi dağarcığınızı genişletiyor. Ayrıca Burhan arkadaşımız, sitede kendi yazdığı bazı programları da ziyaretçileri ile paylaşmakta.

mfyz.com/yazi-kategorileri : Sitenin ismi her ne kadar yabancı bir ismi çağrıştırsa da, aslında Türk yapımı olan bu sitede, Mehmet Fatih Yıldız adlı arkadaşımız tarafından web tasarımı hakkında geniş içerikli dokümanlar ve bilgiler paylaşılmakta. Web tasarıma ilgi duyan kişilerin mutlaka ziyaret etmelisiniz.

webmonkey.com : Paylaştığımız diğer iki siteden farklı olarak ingilizcesi olanlar için güzel bir kaynak sitesi daha paylaşalım istedik. Site web tasarımlardan, kaynak kodlara kadar bir çok dersi ücretsiz olarak alma imkanınız bulunmaktadır.

İngilizce web tasarım dersleri için google arama sonuçları burada.

1 yorum:

İnci Ünal dedi ki...

Sitenizde ki bilgiler çok faydalı yalnız size naçizane bir öneride bulunmak isterim. Site arka fon renginiz çok koyu. Daha açık gri tonda olsa sanki gözü daha az yorar gibi geliyor bana.