3 Ocak 2013 Perşembe

Youtube mp3 indirme siteleri mp4 dönüştürücü araçlar

Youtube mp3 indir


mp4 dönüştürücü


Selamlar, youtube mp3 indirme sitesi veya mp4 dönüştürücü arayanlar için ufak bir bilgilendirme. Daha önce yazdığımız youtube mp3 indirme konusundan mp3 indirme ile alakalı sitelere ulaşabilirsiniz. Bu yazıda yeni bulduğum kullanımı kolay bazı siteleri paylaşmak istedim.

Youtube mp3 indirme sitesi, youtube mp3 dönüştürücü indir, mp4 dönüştürücü, converter indir, muzik indirme programı, şarkı, audio converter, wma, wav, cda İlk sitemiz http://www.music-clips.net/ kullanımı kolay bir site adres barından kopyaladığınız youtube linkini yapıştırdıktan sonra MP3, AAC, M4A, OGG, WMA, MP4, 3GP, AVI, FLV, MPG, WMV formatlarından birini seçip Convert düğmesine tıklıyorsunuz bir süre sonra indirme otomatik olarak başlıyor.

İkinci sitemiz http://www.fullrip.net/ çoğuna göre bir farkı varki mp3 indirmeden önce kalitesini ayarlayıp istediğiniz kalitede indirebiliyorsunuz.
Mp3 Quality:
32 kbps | 64 kbps | 128 kbps | 192 kbps | 256 kbps
Kalite ayarını seçtikten sonra isterseniz artist tarz yıl bilgilerinide girebiliyorsunuz id3 etiketi olarak indireceğiniz mp3 dosyasına yazıyor. Ardından Start Ripping dediğinizde çevirme işlemi yapıyor gelen sayfada listen'ın yanındaki oynatma tuşundan kalitesini test etmek için dinleyebilirsiniz. Download'a basarakta indirebilirsiniz. Yalnız bir gıcık yönü var tam download'a tıklamak için üzerine geldiğinizde reklam çıkarıyor o yüzden 1 saniye bekleyin hemen tıklamayın :)

Buda sitenin nasıl yapılır videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=kBh4xVg-cYM

Denemedim ama buradanda firefox eklentisini indirebilirsiniz. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fullripnet-youtube-video-mp3/

Böyle bir konu için kimsenin para ödemek isteyeceğini düşünmüyorum ama paralı bir seçenekte varmış.
YouTube Music Downloader, Convert YouTube to MP3
http://www.youtubeclipextractor.com/

Tanıtım videosu
http://www.youtube.com/watch?v=DoBG4OKze_0

Aramalar

Hiç yorum yok: