5 Temmuz 2013 Cuma

Wordpress İle E-Ticaret İşine Girebilirsiniz

Wordpress Altyapısına sahip bir web sayfası ile yapamayacağınız site yoktur. Bunlardan biriside son yıllarda oldukça ön plana çıkan E-Ticaret ve Tek Ürün Satış işleridir.

Eğer hayata biraz daha profesyonel ve ticari bakıyorsanız bir Wordpress altyapısına sahip site ile internetten satışa ilk adımı atabilirsiniz.

Gerçi o iş için kodlanmış, sıfırdan ASP veya PHP ile çıkılmış web sayfaları kadar görselliği yüksek, işlem hacmi geniş ve daha fazla ekstraya sahip olamayabiliyor ancak birçok E-Ticaret Teması ile bu açık bir nebze olsa da kapanmış oluyor.

Ancak WP sistemlerin her zamanki Uygun Fiyat – Maksimum Fayda sistemi sebebiyle birçok firma E-Ticaret işine girdiğinde genelde WP altyapısına sahip siteleri kullanıyorlar. Özellikle Tek Ürün Satışı yapan firmalar son dönemde bu tarz temalar hazırlayarak hızlı bir şekilde sitelerini açıyorlar.

[caption id="attachment_1198" align="alignleft" width="209"]E-Ticaret E-Ticaret[/caption]

Çok detaylı, bir anda binlerce kişinin dikkatini çekecek bir güce veya pozisyona sahip değilseniz, açacağınız sitede belki de günde 3-5 kişiye satış yapacaksanız o zaman Wordpress E-Ticaret Sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Bu sayede hem işe başlangıç maliyetleriniz düşecektir hem de ilk adımlarda işi öğrenmeniz sağlanmış olacaktır.

Özellikle ilerletmeyeceğiniz bir iş için 3000 TL – 4000 TL gibi ücretler ödeyerek Profesyonel Scriptler almak yerine başlangıç adımı olarak bu şekilde bir tema ve altyapı ile işe başlayabilirsiniz.

Bu şekilde bir düşünce içerisinde iseniz Webmaster sitelerini dolaşarak E-Ticaret Temaları hakkında bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok: