19 Mayıs 2009 Salı

Twitter Güncellemeleri 2009-05-19


Powered by Twitter Tools.

6 yorum:

montessori gold coast dedi ki...

Her ne kadar Android 2.1 işletim sistemini destekliyor olsa da, birçok kullanıcının aklında şu sorunun belirdiğini düşünüyoruz; Acaba Froyo ya da Gingerbread güncellemeleri olacak mı ? Lansmanın soru cevap kısmında bu sorumuza, Vodafone yöneticileri, ...

youtube views dedi ki...

Buna ek olarak Pardus 2011'in aday sürümü Hasankeyf'i kuran 1.500 kullanıcı da, gerekli güncellemeleri yaparak Pardus 2011'in kararlı sürümünü kullanmaya devam ediyor. “Türkiye'de bilişim dünyasının Pardus'un yeni sürümü için sabırsız bir bekleyiş ..

penny stocks dedi ki...

Buna ek olarak Pardus 2011'in aday sürümü Hasankeyf'i kuran 1.500 kullanıcı da, gerekli güncellemeleri yaparak Pardus 2011'in kararlı sürümünü kullanmaya devam ediyor. “Türkiye'de bilişim dünyasının Pardus'un yeni sürümü için sabırsız bir bekleyiş ...

garmin nuvi dedi ki...

I like this tasarhane.com - Twitter Güncellemeleri 2009-05-19 için yorumlar , enjoyed this one appreciate it for posting keep update tasarhane.com - Twitter Güncellemeleri 2009-05-19 için yorumlar.

machine a sous dedi ki...

Really good post. I like your no bs posts they are the reason I keep coming back here.

mes dedi ki...

Hey there! Someone in my facebook group talked about this site so I came to have a look. I’m definitely enjoying the way you write. I’m book-marking! Excellent style and design.